Echipa SAMIZDAT

Maria Bîrsan

co-editor șef

E la Drept și, poate de-asta, uneori se transformă într-un mic Hulk social, când vine vorba de anumite subiecte, în special administrația publică locală. Este persoana la care te-ai duce întotdeauna prima dată cu ceva ce ai scris. Se dă mult cu bicicleta, dar obosește repede și sfârșește bând încă și mai multe cafele prin oraș. Ea e cea care se ocupă de secțiunea mai despre artă din revistă.

Radu Ianoș

co-editor șef

Își pune întrebări despre problemele cu care lumea a învățat să trăiască bine-mersi ignorându-le. Pe el îl cauți atunci când te-ai săturat de dansat și băut la o petrecere și ai vrea să vorbești cu cineva și mai despre lume, secțiune de care se ocupă. Nu e neapărat cel mai priceput când vine vorba de noile tehnologii, dar noroc că nici nu o să mai aibă nevoie de ele când o să devină prinț consort, așa cum râvnește.

Paul Zabet

graphic designer

Se ocupă de tot ce înseamnă vizual la revistă, ceea ce decurge din afinitatea lui pentru graphic design. Cu el poți să vorbești la fel de bine și despre un film de artă pe care l-a văzut a cincea oară și despre ultima memă apărută în cele mai underground grupuri. Are o Minolta pe film de care e foarte încântat și trăiește pe fusul orar din L.A.

Elena Stanciu

redactor

Mai are mereu puțin până să afle ce face cu viața ei, ceea ce nu înseamnă că, între timp, nu face lucruri faine. Dacă ar putea, ar trăi numai în tabără, dar deocamdată se duce să danseze cât de des poate, își scrie licența în filosofie și scrie și pentru Samizdat.

Ana Velicaru

redactor

E studentă la Matematică și Informatică, dar mai face încă alte 1762 de lucruri, în afară de asta – caligrafiază, cântă, scrie poezie. Bea foarte multă cafea, ca orice artist boem care se respectă. Ana scrie despre artă, dar nu numai.

Alexandra Mitruțoiu

ilustrator

Este studentă la Arte și, în rarele ocazii în care nu este în atelier, o veți găsi cu nasul prin cărți de istoria artei. Cea mai proastă întrebare pe care i-o puteți pune este ce fel de artă produci?, pentru că nici ea nu a găsit un singur răspuns, încă. Iubește cafeaua, benzile desenate, scrisul și impresionismul. Ea se ocupă de ilustrațiile revistei.

Webp.net-resizeimage

Andreea Bruchner

brand communicator

În teorie, este studentă în Anglia, unde învață cum să fie un manager de succes. În practică, face tot ce poate ca să evite matematica și finanțele, în timp ce urmărește îndeaproape strategiile de imagine ale tuturor brandurilor. O găsiți probabil in cafenele specialty, prin parfumerii, încercând să recunoască esențele sau pe la diverși prieteni, discutând vinuri și convingând pe oricine din apropiere să “dea follow pe Instagram la revista Samizdat.”

Teodora Săvoiu

Teodora Săvoiu

redactor

Absolventă de filosofie, îi plac păsările și se simte ca acasă în orice grădină botanică. Dezbate cu plăcere probleme politice și culturale, fiind interesată în
special de analiza felului în care vorbim despre lucrurile care ne afectează și cum acestea sunt recontextualizate în discursul media. De asemenea, aduce natura în casă crescând plante.

photo5816737143584830214

Luca Nicolaescu

videographer

A studiat film la Bournemouth și aspiră să se facă director de imagine. Știi mereu că o să-și facă apariția când auzi techno minimal bubuind de pe o trotinetă electrică galbenă cu care se dă tot timpul prin oraș.

photo5816737143584830215

Lidia Ilici

videographer

Este studentă la foto – video și o interesează, în general, lumea, arta și tot ce ține de cum trăim și cum ne exprimăm gândurile și ideile. Face fotografie de 5 ani (pe film, de obicei) și video de 2 și crede că sunt cele mai reale moduri de a-și reda ideile și întrebările pe care le tot regăsește în minte. O fascinează mult oamenii și felul în care fiecare percepe diferit realitatea și îi place să aibă experiențe diverse din care mereu descoperă câte ceva.

Elena Teja

Elena Teja

graphic designer

Și-a descoperit pasiunea pentru graphic design în timp ce studia Politică și Sociologie. Iubește galbenul, e zodia balanță și a decis că nu poate alege între științe sociale și comunicare vizuală așa că le-a urmat pe amândouă. La școală una, în timpul liber alta. A lucrat cu entuziasm la trei reviste diferite în timpul facultății, iar acum că a absolvit, s-a regăsit într-o nouă redacție. Aici se ocupă de forme, culori și fonturi și promite că va încerca să nu facă totul galben.

22550353_1598161113606957_4088007539118192927_o

Matei Petrache

contributing author

Student la Inginerie Aerospațială, Uber-star si fan activ Dezarticulat. Citește, în medie, 4 editoriale politice pe zi și se identifică cu burtiera unei televiziuni de știri.

Cristian Cealera

fundraiser

Face două lucruri fără de care SAMIZDAT ar fi doar o idee care ne-a venit într-o seară, și atât: face rost de bani și, poate mai important, calmează mereu spiritele atunci când sunt discuții aprinse. Îi place mult viața lui la Drept și de regulă, atunci când spune ceva, nu mai ai nevoie să verifici – așa e.